nedeľa 5. mája 2013

Víťazom RoKoKa 2013 je košická skupina After CROW

Prvé demo skupiny After CROW z roku 2013

V poradí 15. ročník súťažnej prehliadky neprofesionálnych hudobných skupín Rockový košický kolotoč (RoKoKo) má víťaza. V nedeľu sa ním stala košická skupina After CROW. 

Festival RoKoKo bol jedným z programov Dňa mesta Košice / Európske hlavné mesto kultúry. Traja finalisti bojovali na pódiu pri Dolnej bráne o lákavú cenu. Tou bolo bezplatné celodenné nahrávanie skladieb v štúdiu a priestor vystúpiť v najbližšom silvestrovskom programe mesta. Porotu najviac presvedčil práve domáci After CROW.  

Aj keď to spočiatku nevyzeralo ružovo vďaka podguráženým "fanúšikom", rockové popoludnie sa napokon konalo s nemalou diváckou účasťou. 

"Nechcel som uveriť, keď porota ohlásila, že sme vyhrali práve my. Víťazstvo nás potešilo a veľmi nás motivuje k ďalšj práci", povedal bubeník Štefan Bokotej, podľa ktorého bola atmosféra na vystúpení veľmi priateľská. "Stále tomu nemôžeme uveriť ... vyhrali sme Rokoko 2013! ďakujeme všetkým, ktorí nám verili a podporovali nás. Tešíme sa na vás pri ďalších koncertoch :-)", napísala kapela na svojej oficiálnej stránke prostredníctvom populárnej sociálnej siete Facebook.

Porota hodnotila kompozíciu, interpretáciu, originalitu a celkový prejav skupiny. Na víťazovi sa zhodli jednohlasne. 


Kapela má pred sebou nahrávanie skladieb v profesionálnom štúdiu a v pláne natočenie videoklipu vo vlastnej réžii. Zrejme ju uvidíme aj na niektorých letných festivaloch. Gratulujeme im a prajeme veľa ďalších úspechov.



Viac informácií o tejto skupine viete nájsť na ich oficiálnej stránke TU

Ochutnávka z RoKoKo 2013:









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára