piatok 16. augusta 2013

Zmena prichádza!



Áno, je to tak, presne toto ma čaká! Po rozhovore so svojím manažérom som sa dopracoval k informáciam, ktoré nasledujúce mesiace rapídne zmenia môj život. :) Je to super pocit, keď máte pri sebe ľudí, ktorým ide o to, aby vás vedeli posunúť kariérne vyššie.

Áno posúvajú Vás, pomáhajú Vám - bez akýchkoľvek "Bu, bu, bu!" Je to zaujímavé. Denné telefonáty, méétingy, podpora od manažéra.

Je čudné aj to, keď Vám Vás manažér povie, že sa veľmi teší, keď budete na jeho mieste. Ak viete ešte o podobnej práci, tak sa jej nevzdávajte! Moje doterajšie zamestnania boli len o tom, ako nič neviem a aj keď aj náhodou sa podarilo, že som sa niečo naučil, tak to bolo málo.

Chcem to auto! A to auto budem mať. Podporu mám, už len využiť situáciu a zmieriť sa stým, že budem mať svoju "minútku slávy". Ak budete chcieť zviesť, tak len smelo komentujte tento príspevok a garantujem, že dojdem Vás pozrieť na tej Z4-ke :)

Akčný plán mám nastavený veľmi vysoko. Deň a noc sa budem snažiť o to, aby som si splnil to, čo som si zaumienil. A bude to veľkéééé. :D Samé prekvapenia som pripravil pre vás moji priatelia!

Mám podporu od mojej drahej, za čo jej veľmi pekne ďakujem. mám podporu od svojich kolegov, či už na vyššej alebo na nižšej pozícií odomňa. v každom prípade je všetko okolo nás. Ak chceš tak to vieš dosiahnuť. Poznám sa, niekedy som akčný, inokedy lenivý, no teraz vidím príležitosť, aká sa ponúka len málokedy.

Kým celý trh ide jedným, rovnakým smerom, Winners Group navrhol, vytvoril a zrealizoval nový model finančných
služieb. A tak ako sa už piesne nehrajú z platní, tak sa už nebudú kupovať rozličné finančné produkty od jednej osoby. Aj vo finančnom svete prišla zmena. Zmena, kedy už nie je výhodou, že jeden odborník bude klientovi radiť aj v hypotéke, aj v investovaní, aj v lízingu, aj v neživotnom poistení, aj v ... Skončila doba, kedy jeden finančník robí a vie všetko a začala éra, kedy v každom finančnom odvetví sa o klienta postarajú špecialisti. Pričom nie je cieľom uzatvoriť klientovi iba novú zmluvu. Našou konkurenčnou výhodou je práve to, že sa postaráme aj o jeho už existujúce zmluvy. A budeme tak robiť pri každom výročí. Takéto finančné služby tu nikdy neboli. Takýto servis klientovi nikto nedá. A s jedine takýmto konceptom každý zvíťazí.
                                                                         Mgr. Lucia ZUBAĽOVÁ 
Regionálny riaditeľ Winnersgroup

A práve aj pre tieto slová idem svojou cestou. Chcem! a budem to mať!!! S úctou pre každého, kto mi presne vie vysvetliť ako a prečo mi to nepôjde a ako sa to nedá. A pozdrav aj pre každého, kto nemá prácu a na Slovensku sa nedá nájsť práca. :D Pozrite sa na 36 bánk a 38 poisťovní a hlavne na ich zamestnancov. 
Obrovská pusa. Ak náhodou niekto má záujem o pomoc, či podporu z mojej strany, alebo zo strany mojej firmy, tak viete ako ma môžete kontaktovať.Píšem ako náhle bude niečo nové.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára