streda 30. januára 2013

Môžete mať šťastie, zdravie, bohatstvo...

Dostal som dar!
... bolo mi odhalené tajomstvo.

 Asi pred šiestimi rokmi som sa dopracoval k filmu The Secret (Tajomstvo). Tento dokument mi dopomohol k tomu, aby som sa zamyslel nad svojim životom a určil si ten svoj "rebríček", ktorý ma posunie v živote ďalej. Uvažoval som o tom, či je potrebné to, čo ľudia poznajúci tajomstvo hovoria, ale povedal som si, že za vyskúšanie nič nedám. Začal som pracovať na svojom živote ja sám. 

Určoval som si priority, vytvoril som si zoznam materiálnych i nemateriálnych vecí, ktoré som chcel dosiahnuť a musím Vám ľudia povedať, že to naozaj funguje! Tajomstvo hovorí: 


"Tajomstvo je odpoveď na všetko čo bolo, bude a je."

Všetci využívame jednu silu, ktorú máme pridelenú, no neuvedomujeme si jej vážnosť a všetky možnosti, ktoré zákon príťažlivosti dovoľuje. Zákon príťažlivosti je zákon, ktorý funguje stále. Nedá sa presne definovať a väčšina ľudí si ho stále vysvetlí po svojom. Ja som zákon príťažlivosti pochopil nasledovne: Je to všetko na čo myslíte. 

"Môžeš mať to, čo Ti ľudia hovorili, že mať nikdy nebudeš."

To na čo myslíte to sa deje okolo Vás. Je to niečo ako magnet, ktorý myšlienkami prináša veci. Samozrejme je tam nejaký časový posun a nedeje sa všetko na čo myslíme okamžite v tom momente, keď sme si niečo zaželali. Je vedecky dokázané, že myšlienky majú frekvenciu, dajú sa zmerať a je rozdiel vo frekvenciách myšlienok. To na čo myslíte vysiela okolo Vás magnetický signál, ktorý veci na ktoré myslíte priťahuje. Merania hovoria o tom, že pozitívna myšlienka je oveľa silnejšia, ako tá negatívna. 

Najväčším problémom je to, že väčšina ľudí uvažuje negatívne. Predpokladám, že aj niektorí, čitatelia teraz uvažujú nad tým, že ako si môžu privolať svoje dlhy, havárie, či hádky. Ja Vám viem povedať len toľko, že je to tak. z vlastnej skúsenosti viem, že to, čo sa hovorí, že ak ráno vstaneš zle, tak celý deň máš zlý a ak dobrý, tak naopak celý deň je skvelý je pravdou. Je to len o tom, ako sa postavíte k svojmu životu. 

"Keď si myslíš, že niečo dokážeš, alebo nedokážeš stále budeš mať pravdu." 

Každý má aj zlé obdobie, nič nevychádza, nič sa nedarí. Je veľmi dôležité  aby aj v takýchto situáciach si bol večne vďačný. Tvoje predstavy sa stále zhodnocujú a preto aj v zlých časoch netreba prestávať veriť. Viem že je to nepochopiteľné a veľa ľudí tomu hneď nerozumie, avšak veľmi veľa ľudí elektrine tak isto nerozumie, no využíva ju. Elektrina tak isto veľa pomôže, viem na nej upiecť aj vynikajúci obed, ale tak isto elektrina vie upiecť mňa. Stačí ak aj Ty budeš tajomstvo využívať a uvidíš, že budeš mať z toho len prospech. 

Príťažlivosť ovládajú hlavne pocity, ktoré sú najsilnejšími myšlienkami, ktoré máme. Pocity rozdeľujeme na dobré a zlé. Dobré pocity sú napríklad láska, spokojnosť, vášeň, vďačnosť, viera. Medzi zlé pocity sa zaraďujú pocity ako vina, depresia, strach, zlosť.



"Všetko na čo myslíme dnes vytvára našu budúcnosť".

Ako využívať tajomstvo?
Je to jednoduché. Určite poznáš príhodu o Aladinovej lampe. Aladin je mladý chudobný chlapec, ktorý nájde zázračnú lampu v ktorej je džin a plní mu jeho priania. Každá kultúra, každé vierovyznanie má niekoho tam hore. Môžme ho nazvať bohom, anjelom, vesmírom, mojim druhým ja. V každom prípade ide stále o niečo čo hovorí o tom istom: "Tvoje prianie je mi rozkazom." Skús používať hlavné tri kroky, ktoré Ťa privedú k pochopeniu tajomstva. 
  • ŽIADAJ! - skús si písať zoznam vecí, ktoré chceš mať, alebo dosiahnuť. Uvažuj stále pozitívne o veciach ktoré chceš mať. Všetko na čo budeš myslieť intenzívne príde.
  • VER! - ver, že to už máš, alebo onedlho budeš mať. Nepotrebuješ vedieť kedy a ako sa to stane, ver tomu že sa to stane určite. Nezabúdaj, že to na čo myslíš, to si!
  • PRÍMAJ! - cíť sa dobre, keď to máš, prejavuj vďačnosť, podeľ sa s radosťou s ostatnými. 

Všetko v celom vesmíre je energia. Je to základom všetkého. Čo je vlastne energia? Neviem. Viem že sa nedá vytvoriť, ani zničiť, stále bola aj bude. Všetko je z energie. U veriacich sme obrazom božím. Tak ak veríte, že sme naozaj obrazom božím, tak si vytvorte svoj svet, tak jak si svoj svet vytvoril boh. Ide len o myšlienky, ktoré si stanovíme a skôr, alebo neskôr sa stanú skutočnosťou. Zameriavaj sa na to čo chceš a nie na to čo nechceš. Zameriavaj sa vo svojom živote na dobré pocity a nie na zlé. Ak si proti zlým ľuďom, tak buď zástanca dobrých. Ak si proti plaču, tak sa smej. Ver tomu, že ak sa na svoj život budeš pozerať takto, tak celý tvoj život bude obrátený naopak. Uvedom si jedno! Ty si píšeš svoj príbeh. Výsledok je taký, ktorý chceš ty!

Nečakaj, neváhaj, nepochybuj! Jednaj hneď a využi silu tajomstva. 

Pozrite si toto video! Hodina a pol vášho času Vám môže zmeniť celý život!

Ak si videl/a video, tak Ťa poprosím komentovať tento článok. Podel sa o svoje pocity. Ďakujem

3 komentáre:

  1. Nezabúdajte na tie komenty :) Veľmi ma zaujímajú vaše názory.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. "Všetci sme len výsledkom toho, o čom sme premýšľali." (Budha)

    Súhlasím s Tebou (takmer) vo všetkom. Nevidel som síce štúdie ktoré potvrdili frekvenciu myšlienok, no viem že človek vysiela/prijíma energiu (tá je vedecky dokázaná), takže niekedy nieje naša vina, ak pociťujeme negatívne stavy, pretože tie sme mohli prijať od iného. Samozrejme, ako si spomenul mnohý si ich navodzujeme sami.

    Čo sa týka tej frekvencie myšlienok, tak existujú "legendy" o tom, že budhistický mnísi vedeli koncentrovať myšlienky tak, že ich zhmotnili. Čo by vedecky nebolo nič nemožné, pretože podľa teórie relativity, neexistuje rozdiel medzi hmotou a energiou (vie sa meniť jedna v druhú)... To len tak offtopic:)

    ...a môj názor je, že určite pokračuj v blogu, je to zaujímavé čítanie;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Lukáš... posnažím sa o podobné (možno lepšie) príspevky ;)

      Odstrániť