streda 30. januára 2013

Winners group a Ja


Dostal som sa do toho v Septembri minulého roku a som nadmieru spokojný. Nie je to žiadne zastrašovanie, donútenie, či vyvíjaný nátlak na klienta, ktorý sa stretne s človekom, ktorý je finančným poradcom. Ja neviem ktoré banky majú najlepšie úroky, ktorá poisťovňa má najlepšiu ponuku na tvoju mieru. Viem len jedno a to je to, že ak máš požiadavku, ktorú ja spíšem, tak ľudia, ktorý pracujú vo fachu už zopár rokov a venujú sa len jednému odvetviu na svojom produktovom oddelení, tak Ti budem vedieť poradiť čo najlepšie k aktuálnym podmienkam na trhu. Je dôležité, aby človek mal zabezpečenie a aby v  terajšej situácií na  Slovensku si bol vedomí toho, čo môže očakávať od nášho štátu, keď už nebude  finančne nezávislým článkom.  Za radu nič nedáš, jedine získaš vo svoj prospech!


Ponúka poradenstvo ZDARMA od nezávislého finančného agenta

Prečo by ste mali študovať tisícky produktov bánk, poisťovní, sporiteľní a dôchodkových správcovských spoločností? Čas je vzácny a je potrebné, aby ste budúcnosť Vašich detí, zabezpečenie Vášho dôchodku, či tvorbu Vašich rezerv vyriešili efektívne.
Naše produktové oddelenie Vám ponúkne iba tie najvýhodnejšie ponuky z ktorých si vyberiete to, čo Vám najviac vyhovuje. Ušetríte čas i peniaze a to všetko ZADARMO.
Neváhajte a kontaktujte nášho nezávislého finančného agenta, ktorý Vám vysvetlí všetko čo potrebujete vedieť na osobnom stretnutí. 

Plánujete kupovať, modernizovať, alebo rekonštruovať váš byt, alebo dom? Viete koľko by vás to malo stáť? Máte už dnes na to pripravené nejaké financie? Plánujete si na to nasporiť, alebo vziať si úver?
Naše hypotekárne centrum Vám predloží ponuku z ôsmich bánk, ktoré ponúkajú hypotéky a Vy si len vyberiete.

Plánujete kúpu nového, či ojazdeného auta? Unavuje Vás, že predajca Vám ponúka maximálne dve možnosti pre financovania lízingu?
Naše lízingové oddelenie Vám ponúkne všetky možnosti, ktoré sú k dispozícií a Vy si len vyberiete.


Máte záujem o informácie, ako môžete získať ešte väčšiu starostlivosť o vaše už existujúce zmluvy v neživotnom poistení? Potrebujete v súčasnosti riešiť poistenie auta, nehnuteľnosti, majetku...?
Naše produktové oddelenie Vám ponúkne najvýhodnejšie ponuky 34 poisťovní a Vy si len vyberiete.



Csaba BREZO – Veľká Ida č.408, mail: csaba.brezo@winnersgroup.sk
Tel.:   Orange -  0905 732 682
           Tcom    -  0910 964 116
V prípade záujmu viem ponúknuť aj možnosť aktívnej spolupráce.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára